Buz ve sağlık riski, barlar, restoranlar, barlar ve diskolar için kurallar

Leila

Global Mod
Global Mod
Son zamanlarda yapılan kronik gerçekler bize hatırlattığı gibi, kokteylleri ve içecekleri soğutmak için kullanılan buz sağlık için sinsi olabilir: sadece birkaç gün önce diskoda içecek tükettikten sonra 25 kişi hastanede bitirdi. “Research works of the University of Palermo and analyzes carried out in the area by the organs in charge of verifying the hygiene, production, conservation and manipulation conditions, show that the ice can be a source of danger for the consumer if the correct production, maintenance and administration procedures are not observed”, underlines a note of the AGI, the National Food Ghiaccio Institute, highlighting that “unfortunately, those who operate in this sector. those procedures on Yasa tarafından öngörülen ürünün kalitesi “.

Özellikle Inga, tüketici sağlığı için potansiyel bir risk almamak için “hem alanların hem de insanların ve buz üreticilerinin doğru dezenfekte edilmesi ve yönetimi için kuralların gözlemlenmesi yöntemlerine dikkat eder. Aslında, Sağlık Bakanlığı ile işbirliği içinde, “operatörlere ve tüketicilere yararlı bir araç sunmak için, bir süredir gelişmiştir”, endüstriyel üretim için doğru hijyenik uygulama kılavuzu ve gıda buzunun kendi üretimi “” tüketiciyi en iyi koruyan bir üretim için tüm operasyonel endikasyonlar veren bir kontrol listesi ile birlikte.

Burada, buzun fiziksel, kimyasal ve her şeyden önce biyolojik kirleticilerden yoksun olması için üretimde takip edilecek doğru uygulamalar: sadece içme suyu düzenlemelere uygun olarak kullanın; Üretim ve depolama makinelerini düzenli olarak sterilize edin; Gözlük veya çıplak ellerle buz almak gibi yanlış uygulamalardan kaçının; HACCP personelini buz kullanımı ve manipülasyonu konusunda yeterince eğitin. Ayrıca, çeşitli çözümler arasında, “Inga ayrıca, en yüksek kalite ve hijyen seviyesini sağlayabilen sertifikalı şirketler Inga gıda buz üreticilerine arz hipotezini de önermektedir. Bölgedeki mevcut mevzuatın, bu piyasaya uyumluluğa uygunluğunu kontrol etmekten sorumlu, ancak geçmişte olan geçmişte, günümüzde günümüzde özel olarak görüldüğü gibi, bu piyasaya sıklıkla konuyla ilgilidir”.