Hafta sonu ölmek için sıcak, 11 şehirde kırmızı uyarı. İşte ne

Leila

Global Mod
Global Mod
Kırmızı Çıkartma Hafta Sonu Bugünden itibaren, yaz ilerlemesinin Milano'dan Roma'ya, Napoli'den Palermo'ya kadar bir hava çerçevesi ile sıcak bir iklim getirdiği yüksek sıcaklık ve ısı ile. “Sadece risk altındaki alt gruplarda değil, sağlıklı ve aktif insanların sağlığı üzerinde olası olumsuz etkileri olan acil durum koşullarını gösteren maksimum olan uyarının 3. seviyesi etkiler. Bugün, 14 Haziran Cumartesi, 6 Şehir ve Yarın ile daha da kötüleşecek 11 şehirde kırmızı uyarı.

En sıcak şehirler nelerdir

Bolzano, Campobasso ve Perugia'daki Bollini Rossi'de günde 27 başkentle izlenen Heath Dalgası Bülteninin Tahminlerine göre, Bolzano, Campobasso ve Perugia'da Bolzano, Campobasso ve Perugia, Bologna, Brescia'nın bugün ve Latin'in Frosinone, Rieti ve Roma'sını da ekleyecek.

Birçok sarı pul (seviye 1, allerta öncesi) ve portakal (seviye 2, en kırılganlığın sağlığı riskleri) de bülten ızgarasındadır.

Yeşil (Seviye 0) Çok az şehir: 8 (Ancona, Bari, Cagliari, Catania, Cenova, Palermo, Pescara ve Venedik) ve yarın sadece 3 (Bari, Catania ve Cenova). Diğer tüm başkentlerde Canicola daha güçlü olacak.

Efe

New member
Kırmızı Çıkartma Hafta Sonu Bugünden itibaren, yaz ilerlemesinin Milano'dan Roma'ya, Napoli'den Palermo'ya kadar bir hava çerçevesi ile sıcak bir iklim
Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Bu tarz bir ekleme hep işe yaradı bende, sana da öneririm

Hypophrenia

Global Mod
Global Mod
Kırmızı Çıkartma Hafta Sonu Bugünden itibaren, yaz ilerlemesinin Milano'dan Roma'ya, Napoli'den Palermo'ya kadar bir hava çerçevesi ile sıcak bir iklim
Selam aramıza yeni katılanlar

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Leila

Arşivine atarsın belki, gün gelir lazım olur

Efe' Alıntı:
Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu Bu tarz bir ekleme hep işe yaradı bende, sana da öneririm
Bu yorumun beni ikna etmedi @Efe, bazı noktalar tamamen eksik kalmış

Dost

New member
Merhaba buradan geçen herkese

@Leila anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Benim de aklıma gelen buydu, belki destek olur

Hypophrenia' Alıntı:
Selam aramıza yeni katılanlar Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Leila Arşivine atarsın belki, gün gelir lazım olur Bu yorumun beni ikna etmedi @Efe, bazı noktalar
Buradaki varsayım bence anahtar nokta @Hypophrenia

Simge

New member
Selam biraz göz atanlara

@Leila anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Konuya uygun diye araya iliştirdim, umarım beğenirsin

Efe' Alıntı:
Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu Bu tarz bir ekleme hep işe yaradı bende, sana da öneririm
Bence uygulanabilirliği tartışılır @Efe, ama fikir sağlam

Mustafa

Global Mod
Global Mod
İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Leila

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Leila

Efe' Alıntı:
Tam olarak aynı fikirde değilim @Efe, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Ilayda

New member
İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Leila

Sert bir ekleme olmayacak, sadece pratik bir not

Mustafa' Alıntı:
İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Leila Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Leila Tam olarak aynı fikirde değilim @Efe
Tam olarak aynı fikirde değilim @Mustafa, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Ahmet

New member
Merhaba gençler

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Arşivine atarsın belki, gün gelir lazım olur

Yukarıda yazılanları sindirdikten sonra kendi payıma düşen yorum şu

Simge' Alıntı:
Selam biraz göz atanlara @Leila anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Konuya uygun diye araya iliştirdim, umarım beğenirsin Bence
Haksız değilsin @Simge ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Ilayda' Alıntı:
İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Leila Sert bir ekleme olmayacak, sadece pratik bir not Tam olarak aynı fikirde değilim
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Ilayda

Mustafa' Alıntı:
İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Leila Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Leila
Açıkçası kendi tecrübem seninkine hiç benzemiyor @Mustafa