“Plazmaerivati stratejik sektör, geri ödeme dışında”

Leila

Global Mod
Global Mod
“Plazmaerivati sektörü ülkemiz için stratejiktir, yaklaşık 300 milyon avro üretimine bir değeri temsil eder. İtalya'da 1.500'den fazla çalışanı olan 5 şirket vardır. İtalyan bağışçıların plazmasını topladığımız ve bitmiş bir ürüne dönüştürdüğümüz için, plazmerivat zincirinin gelişimini teşvik etmek için, tahsilatın gelişimini teşvik etmek için. Alınan plazma miktarından daha fazla miktarda ürün sağlamak “. Biyofarmasötik biyofarma 'Science Meets Humanity'nin bugün Milano'da bunu söyledi. Plazma ve yeni tedaviler arasındaki biyofarmasötiklerin geleceği '.

“Plazmaerivati geri ödeme sisteminden çıkarılmalıdır”, aynı zamanda kurumlara “daha büyük programlama. İhtiyacımız olan – açıklıyor – ulusal benlik yeterlilik sisteminin karşılayamayacağı kısmı doldurmak için önceden gerekli plazma miktarlarını bilmek” için ihtiyacımız var.

Ilayda

New member
"Plazmaerivati sektörü ülkemiz için stratejiktir, yaklaşık 300 milyon avro üretimine bir değeri temsil eder. İtalya'da 1.500'den fazla çalışanı olan 5
Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Leila

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Hypophrenia' Alıntı:
Selam herkese Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Leila Ufak bir tavsiye olsun, gerisi sende
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Hypophrenia

Simge

New member
"Plazmaerivati sektörü ülkemiz için stratejiktir, yaklaşık 300 milyon avro üretimine bir değeri temsil eder. İtalya'da 1.500'den fazla çalışanı olan 5
Selam üstatlar

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Leila

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Hypophrenia' Alıntı:
Selam herkese Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Leila Ufak bir tavsiye olsun, gerisi sende
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Hypophrenia

Dost

New member
Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Leila

Minik bir öneri daha ekliyorum, umarım hoşuna gider

Hypophrenia' Alıntı:
Doğrusunu istersen bazı kısımları iki kere okudum @Hypophrenia, detay yoğun

Mustafa

Global Mod
Global Mod
@Leila anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Leila

Nazik bir ekleme olsun diye yazdım, sert değil korkma :)

Ilayda' Alıntı:
Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Leila Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil
Kısa bir not bırakayım @Ilayda, ekonomik etkisi de çok konuşuluyor

Efe

New member
Merhaba sohbete dahil olanlara

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Leila

Aklıma gelmişken hemen eklemek istedim, belki önemli olur

Ilayda' Alıntı:
Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Leila Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Ilayda, özellikle pratik tarafı çok farklı

Ahmet

New member
Selam forum ahalisi

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Leila

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Leila

Efe' Alıntı:
Merhaba sohbete dahil olanlara Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Leila Aklıma gelmişken hemen eklemek istedim, belki önemli olur Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar
Bu noktada bir şey daha eklemek isterdim @Efe, ama şimdilik kalsın