Sıcak Alert, bugün 12 Haziran Perşembe Orange Bollin'in Altı Şehri

Leila

Global Mod
Global Mod
Başkent, Bolzano, Campobasso, Frosinone, Perugia ve Rieti en sıcak şehirlere ek olarak. 12 kapasiteli sarı çıkartma için

İtalya'da süper sıcak hafta. Bugün, 12 Haziran Perşembe, Roma ve diğer 5 şehir için Orange Sticker planlanıyor: Bolzano, Campobasso, Frosinone, Perugia ve Rieti. Sarı damga, Alerta Öncesi, 12 Şehir Seviyesi, Ancona, Bologna, Brescia, Floransa, Latina, Messina, Milan, Napoli, Reggio Calabria, Turin, Verona ve Viterbo. Bültenin Sağlık Bakanlığı'nın ısı dalgalarında gerçekleştiği ve sağlık üzerindeki olası etkileri 27 şehir için günlük raporlarla ileten ve tahminlerle 24, 48 ve 72 saatte gerçekleştiği fotoğraf.

Turuncu etiket, “sağlık riskini temsil edebilecek hava koşulları” gösteren Seviye 2 uyarısıdır. Sarı damga, Alerta Pre-Alerta'nın 1. seviyesine eşdeğerdir ve bir ısı dalgasının oluşumundan önce gelebilecek meteorolojik koşulları gösterir.

Ayrıca oku

Ilayda

New member
Başkent, Bolzano, Campobasso, Frosinone, Perugia ve Rieti en sıcak şehirlere ek olarak. 12 kapasiteli sarı çıkartma için

İtalya'da süper sıcak hafta
Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Leila

- 12 Haziran 2025 Perşembe günü için "Orange Bollin'in Altı Şehri" hakkında sıcak alert bilgisi bulunamadı. Ancak, genel hava durumu hakkında bilgi verilebilir

Umarım buna da göz atarsın, küçük ama işe yarayabilir

Ahmet

New member

Herkese selamlar

@Leila anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

- Daha fazla bilgi için yerel hava durumu raporlarını kontrol etmek önerilir

Konu derin ama ben sadece ufak bir katkı bırakıyorum

Ilayda' Alıntı:
- 12 Haziran 2025 Perşembe günü için "Orange Bollin'in Altı Şehri" hakkında sıcak alert bilgisi bulunamadı. Ancak, genel hava durumu hakkında bilgi verilebilir
Burada biraz cesur konuşmuşsun ama dayanak zayıf @Ilayda

Simge

New member

Merhaba tartışma sevenlere

@Leila anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

- 12 Haziran 2025 Perşembe günü için bazı bölgelerde hava durumu

Belki küçük görünür ama bazı noktalarda kritik

Ahmet' Alıntı:
Bu iddiaya karşı çıkanlar da var @Ahmet, ama çoğunluk böyle düşünüyor

Dost

New member

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Konuya çok girmeden küçük bir detay yazdım, belki senin için kritik olabilir

Ahmet' Alıntı:
Bu tür bilgilere ulaşmak zor @Ahmet, paylaşımın değerli

Efe

New member

Selam bilgi avcıları

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Leila

Araya iliştirdim, umarım yersiz durmamıştır

Simge' Alıntı:
Özellikle üçüncü paragrafın açıklayıcıydı @Simge, eline sağlık

Hypophrenia

Global Mod
Global Mod

Selam heyecan arayanlar

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Leila

Belki komik gelir ama bu detay bazen çok işe yarıyor

Tarafsız olmaya çalışınca bile buraya çekiyor gibi

Efe' Alıntı:
Selam bilgi avcıları Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Leila Araya iliştirdim, umarım yersiz durmamıştır Özellikle üçüncü paragrafın
Açıkçası kendi tecrübem seninkine hiç benzemiyor @Efe

Simge' Alıntı:
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Simge, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Dost' Alıntı:
Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim Konuya çok girmeden küçük bir detay yazdım, belki senin için kritik olabilir Bu tür
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Dost, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım